FETE-UGT demana la suspensió definitiva de les proves LOMCE

La Federació de Treballadors de l’Ensenyament de la UGT (FETE-UGT) valora positivament la suspensió temporal de les proves de tercer i sisè de primària dictada per la Conselleria d’Educació i Universitat.

FETE-UGT considera que la prova és especialment innecessària a sisè de primària ja que no aporta cap dada que permeti actuar en el procés d’aprenentatge d’un alumnat que finalitza l’etapa de primària.

El sindicat opina que aquest tipus de prova són un menyspreu cap a la tasca dels docents i l’avaluació contínua que realitzen.

Segons FETE-UGT, la LOMCE és una llei en procés de defunció i l’únic que s’aconseguirà amb la seva aplicació és crear incertesa en la comunitat educativa sense aportar cap millora en el sistema educatiu.

És per això que l’organització sindical reclama la suspensió definitiva de les proves i espera que el Parlament de l’Estat paralitzi el calendari d’aplicació de la llei fins que se’n dicti la derogació definitiva.

FETE-UGT espera que a les properes eleccions generals que previsiblement es faran a finals de juny, es pugui formar un parlament i un govern progressista que  paralitzi el calendari d’aplicació com a pas previ per a la derogació definitiva de la LOMCE.