FETE-INFORMA. Cobrament paga extra. Nadal 2012 i les baixes per IT

Recuperació paga extra Nadal 2012i cobrament del 100% en les baixes per IT de 5 dies o superiors

A la fi s’ha fet justícia i, gràcies a les reclamacions de tots els sindicats de la Mesa de Concertada, el Conseller d’Educació i Universitat ens ha confirmat la recuperació del que queda pendent de la paga extra de Nadal de 2012 i el cobrament del 100 % en les baixes per Incapacitat temporal de cinc dies o superiors.

  1. Recuperació paga extra Nadal 2012. El 37,5 % pendent s’abonarà a la nòmina de juliol.

  2. Abonament de les baixes per IT a partir del cinquè dia. Es cobrarà el 100% a partir de dia 1 de setembre de 2017.Proposta de reducció a 23 h la jornada lectiva a ESO, BATXILLERAT i CF. S’han presentat dues propostes per part de la conselleria que empitjoren la proposta inicial que ens varen fer el mes de febrer. Volen endarrerir la reducció al curs 2018 /2019.

  3. Sobre el finançament de les excedències i les reduccions de jornada. Es crearà una comissió tècnica entre administració, patronal i sindicats. Des de la UGT seguirem defensant el que estableixen el conveni col·lectiu, l’estatut dels treballadors i l’acord signat amb la Conselleria d’Educació vigent en l’actualitat.

  4. Informació sobre la normativa aplicable als cicles formatius. Defensarem el que estableix la normativa actual i el conveni col·lectiu, farem esment en què els docents d’aquest nivell educatiu no empitjorin les seves condicions econòmiques i laborals, sempre que sigui possible.

Si necessiteu ajuda us podeu posar en contacte amb nosaltres

 

jaume.coll@ugt-serveispublics.eu 672784106

 

Us mantindrem informats !!!