FETE-INFORMA: Plantilles orgàniques. OPO 2017. Interins docents: possibilitat reclamació sentències TJUE

Plantilles orgàniques * OPO 2017 * Interins docents: possibilitat reclamació sentències TJUE

• Plantilles orgàniques curs 2017-18

Aquesta setmana s’ha celebrat Mesa Sectorial d’Educació per tal de fixar les plantilles orgàniques dels centres docents públics d’ensenyament no universitari de les Illes Balears.
Destacam que, per al curs vinent, es preveu que tots els centres de dues línies amb aula UEECO i tots els centres de tres línies comptin amb un orientador a jornada completa. A més a més, s’aniran consolidant noves places d’AL i PT en els centres on aquestes places hagin estat habilitades durant els darrers quatre cursos i en els quals es mantinguin les previsions d’escolarització d’alumnat NESE.
Als centres de secundària que imparteixen cicles formatius es consolidarà un professor de FOL per cada sis grups de formació professional. En aquest cas, el recompte no inclourà els grups de formació professional bàsica.
Per normativa, les plantilles orgàniques i les places vacants de cada centre s’han de publicar abans de l’adjudicació provisional del concurs de trasllats de funcionaris de carrera.

• OPO 2017

A la mateixa Mesa Sectorial, la Conselleria d’Educació i Universitat ens va informar que hi ha una iniciativa impulsada per diverses comunitats autònomes per demanar al Govern Central que inclogui a la Llei de Pressuposts Generals de l’Estat per a 2017 una disposició que permeti a les comunitats convocar a l’Oferta Pública d’Ocupació de l’any 2017 fins a un 20% de les places ocupades per interins durant els tres darrers anys (2014. 2015 i 2016). Si aquesta iniciativa prosperàs, la Conselleria d’Educació i Universitat de les Illes Balears podria convocar unes 800 places a repartir entre els diferents cossos docents, una xifra molt superior a les 425 places que permet la taxa de reposició.

• Interins docents: possibilitat reclamació sentències TJUE

FeSP-UGT Ensenyament es vol sumar a la campanya que ha iniciat el nostre sindicat a nivell estatal en referència al personal temporal i interí i les darreres sentències del TJUE. A l’espera d’enviar-vos informació més completa i acurada sobre el procediment d’actuació, vos adreçam a visitar el següent link http://ow.ly/MH4x3064Glb. Vos mantindrem informats.